В 1-му класі спробували зібрати гроші на ремонт. Реакція батьків IT-шників була неймовірною!



Як айтішники дітей в перший клас привели. Реальна історія.

Сюжет: в одному першому класі опинилось кілька дітей, у яких татусі - працівники IT -індустрії. Маю досвід безпосереднього спілкування з цією чудовою "верствою населення" - вони серйозно відрізняються від інших моїх знайомих, наприклад, юристів і лікарів, а про музикантів і артистів- взагалі мовчу- паралельні світи! Інакший стиль мислення, сама філософія життя - на перший погляд має фантастично-космічну модель - а я легко літаю по рівнях-можу і з конс'єржем півгодини теревенити на цікаву їй тематику і з топ менеджером корпорації- тобто, в моєму мікрокосмі дискомфорту нема.- можу порівнювати різні життеві моделі і мені це, буває цікаво. Так от: зібрали батьків на збори, як у нас водицця і об'явили, мовляв, здавайте гроші на ремонт!

- А чому ми повині оплачувати ремонт-питають айтішніки(у всіх інших такого питання, чомусь, не виникло!)

-так грошей же ж нема! -відповідає вчителька

-як нема, якщо ми платимо податки?!- резонна репліка татусів

Що було далі: подзвонили вони в Святая Святих - наше благословенне РАЙ ОНО - і знаете, яка була офіційна відповідь: гроші є і тих коштів неоприходуваних 4,5 млн грн(неоприходуваних, Карл!!!)- просто люде НЕ пишуть заяв-тобто не просять, а роблять за свої( ну , мабуть, звикли і їм так подобаєцця) от таке. Кароч, далі по сюжету: їм виділили гроші і на ремонт, і на меблі. Всі інші класи робили ремонт за свої- традиція у нас така! Далі-більше. Збирає вчителька другі збори і каже: тепер треба все прибрати після ремонту. Всі готові, а от айтішніки-ні. І питають:

-а чому ми повині прибирати, у вас же в штаті є прибиральники

-так їх не вистачає-відповідь вчительки

Татусі знов- в районо-і звідти офіційна відповідь: у штаті школи повино бути на той метраж- 15 прибиральниць і власне, зарплати на них виділяються....(#йопернийтеатр!!! Карл, 15 прибиральниць отримують, оказуєцця,зарплату!)

Ви вже зрозуміли, що батьки нічого не прибирали!

Потім мова зайшла про інфокуточок - на який потрібно було здати зовсім невелику суму грошей, а ці -знов до директора - ходять, як на роботу-а це ж і є робота директора- працювати з батьками! І вишенка на тортік: десь татусі вичітали, що діти не зобовязані ходити у школу у формі -їм з цього приводу не мають права робити зауваження і не мають права не пустити на заняття...У цих батьків, звичайно є гроші, але їх філософія така: ми платимо податки і хочемо щоб для наших дітей все працювало! І не батьки повині догоджати подарунками директору школи, а директор повинен гарно працювати, або піти з посади.Якось так. Маленька історія , але багатозначуща.

ПС- не кажіть що нічого в Україні не змінюється! Це не є правда.Ми-змінились!
Ви читаєте статтю: В 1-му класі спробували зібрати гроші на ремонт. Реакція батьків IT-шників була неймовірною!. Не забудьте розповісти друзям!

Перегляньте також

Чому геніальний спортсмен Усик не має народної любові
Коли трохи вляглись пристрасті, дозволю собі декілька слів.
Виграв Greencard - отримай роботу і житло - українська компанія здивувала навіть американців
Безпрецендентний рівень підтримки для українських емігрантів у США надала одна з українсько-американських компаній - вони пропонують новоприбулим житлоі роботу, та навіть забирають з аеропорту.
Подарунок до дня Валентина своїми руками
Хочете здивувати сою половинку - вперед!