Зловили п’яного дитячого хірурга. Реакція МОЗ здивувала

На Старий Новий рік "в дим" п’яний дитячий хірург приймав хвору дитину. Бутьки викликали поліцію. Реакція очільника МОЗ була наступною (цитата з Фейсбуку очільника МОЗ Уляни Супрун):

Вчора, 14 січня, о 21:00 годині вечора до Київської обласної дитячої лікарні у місті Боярка батьки привезли свою доньку із наступними симптомами: температура, блювота та болі у животі. На місці їх відправили до хірургічного відділення, де їх прийняв лікар у стані сильного алкогольного сп‘яніння. Зі слів батька, лікар, без збору аналізів пацієнта, запропонував поставити крапельницю з розчином глюкози. Решта медичного персоналу відділення контактувати з батьками відмовились. Після цього батьки викликали поліцію і написали заяву, на основі якої поліцейський склав протокол. На пропозицію поліцейського проїхати з ним і зробити тест на рівень алкоголю в крові, лікар дав відмову.

Головний лікар КОДЛ сьогодні вранці повідомив, що на місці створено робочу комісію для розслідування цього інциденту. Дисциплінарні стягнення чи будь-які інші рішення у справі цього лікаря прийматиме керівництво медичного закладу, у якому він працює. Приблизно через 12 годин після інциденту, лікар здав аналіз крові на рівень алкоголю.

Позиція Міністерства охорони здоров’я з приводу цього наступна: водій, який сідає за кермо у нетверезому стані, ще до можливого факту спричинення ДТП чи завдання комусь будь-якої шкоди, якщо його зупинить поліція, відповідатиме перед законом. Так само і лікар, який у нетверезому стані виконує свої службові обов‘язки - лікує людей - повинен відповісти за свої дії.

Ви читаєте статтю: Зловили п’яного дитячого хірурга. Реакція МОЗ здивувала. Не забудьте розповісти друзям!

Перегляньте також

Жінка двічі за день виграла в лотерею
Мешканка американського штату Міссурі Вероніка Б'юкенен за один день двічі виграла в лотерею Monopoly Scratchers
Фортецю Гітлера перетворили на готель (Фото)
Фортецю Гітлера перетворили на готель
Російська медсестра обікрала лікаря в момент пологів
У Бурятії сестра- господиня вкрала телефон під час пологів