Позитив і негатив фітнесу для вагітних

Жінка – прекрасна істота, котра хоче завжди почувати себе у хороший фізичній формі, бути бадьорою та енергійною, вагітні жінки, не виняток. Тим більше майбутні матусі у цьому випадку відповідають не тільки за відмінне особисте самопочуття, а й за майбутнє маленьке життя, і спорт тут, як завжди стане нам у пригоді. Ми поцікавилися у тренера з фітнесу Юлії Шахової, яким же видом фітнесу варто займатися для того щоб було добре, як майбутній матусі так і дитинці. І говоритимемо ми про пілатес для вагітних.

— Що ж таке пілатес для вагітних?

— Пілатес для вагітних це система вправ спрямована на підтримку координації та балансу тіла, а також всіх м'язів. Пілатес під час вагітності допомагає знімати напругу в спині, а також зберегти гарну поставу.

— Юліє, які ж переваги та протипоказання пілатесу для вагітних?

— Варто пам’ятати, що перед початком занять рекомендовано пройти огляд у свого провідного лікаря і отримати довідку-допуск до занять. Для вагітних у яких тонус, заняття пілатесом не рекомендовані і при такому діагнозі в принципі будь-які фізичні навантаження протипоказані. Головними перевагами пілатесу для вагітних є підтримка м'язів в роботі, зняття напруги зі спини, збереження балансу тіла і найголовніше це допомога у підготовці до майбутніх пологів. На власному досвіді можу точно сказати, що заняття пілатесом під час вагітності допомагають не тільки підготуватися до пологів, а й позитивно впливає на скорочення часу родового процесу. За рахунок вправ спрямованих на тазостегнові суглоби і м'язи стегон родова діяльність проходить легко і швидко (але кожен випадок індивідуальний).

Ви читаєте статтю: Позитив і негатив фітнесу для вагітних . Не забудьте розповісти друзям!

Перегляньте також

Жінкам у Саудівській Аравії дозволять водити мотоцикли та вантажівки
У червні 2018 року саудівські жінки зможуть водити мотоцикли та вантажівки.
Коли вболівальники кращі за збірну!
Світ вразили фото чарівної української вболівальниці!
Жіночий футбол у Бразилії
Неперевершене кумедне і гаряче дійство!
Жук на тенісі. Реакція дівчини
Під час тенісного матчу сталася НП - на поле потрапив жук. Як з цим справилася дівчина, яка підбирає м’ячі та її реакція просто неймовірні.
Підступний жіночий футбол
Такий надзвичайни розіграшй штрафного неможливо побачити в чоловічому футболі. Саме такі речі додають родзинку в жіночий футбол. Насолоджуйтеся!