10 чоловічих звичок, які дратують жінок

Задивлятися на інших жінок

Одна з найбільших помилок чоловіків! Запам'ятай, це можна робити, коли поруч твої друзі. Але коли поруч жінка (не важливо, це перше побачення або ви зустрічаєтеся вже півроку), ні в якому разі навіть одним оком не можна дивитися на інших представниць слабкої статі.

сильно напиватися

Одна справа випити в компанії друзів, бути веселим, смішно танцювати або роздавати жарти наліво і направо. Інша справа, по-справжньому напитися, образити когось із подружок твоєї обраниці, побитися з охоронцем ресторану або заснути посередині танцполу.

Колупатися в носі, зубах, видавлювати прищики на руках / лобі тощо

Всі люди чистять ніс і зуби. Але роби це у ванній кімнаті або в будь-якому іншому місці, але коли тебе ніхто не бачить. Догляд за собою - це дуже важливо. Але коли займаєшся подібними речами на людях, так відштовхуєш не тільки жінок, але і всіх, хто знаходиться поруч з тобою і бачить, чим займаєшся!

Використовувати багато туалетної води

Звичайно, це чудово, що ти стежиш за собою і в твоїй тумбочці, як мінімум, кілька різних парфумів. Повір, жінки їх почують. Так що не варто обливати себе з ніг до голови туалетною водою, щоб поруч з тобою було важко дихати!

Звалювати на жінку все обов'язки по дому

Навіть якщо твоя дружина не працює, а тільки займається домашніми справами і дітьми. По-перше, є частина справ, які вона просто не може виконати (техніка, сантехніка тощо). По-друге, є речі, які не можна виконати / підготувати заздалегідь, тому твої руки дуже до речі!

Переслідувати тільки свої інтереси

По телевізору йде футбол і ти думаєш, що твою дівчину / дружину це теж цікаво! У вихідні ви зустрічаєтеся тільки з твоїми друзями, геть забувши про те, що у твоїй жінки і до тебе було життя і друзі. Даремно.

Розповідати лише про себе

Якщо у вас перше, друге побачення, а ти говориш тільки про себе, то третього може і не бути! Звичайно, жінок теж вчать слухати, особливо в перші зустрічі. Але якщо ти не даєш жінці сказати і слова, це може відштовхнути від тебе назавжди!

Приділяти жінці мало часу

Звичайно, твоя кар'єра - це майбутнє вашої сім'ї. Але кому потрібна сім'я без чоловіка і батька майбутніх або наявних дітей? Робота, спорт, друзі - це все прекрасно! Але і дівчину / дружину ти для чогось теж завів ...

Залишати після себе бруд, бути неакуратним

Поїв і залишив брудний посуд на столі ... Прийшов додому, переодягнувся і кинув речі куди попало, а потім сам не пам'ятаєш куди ... Навіть не самих охайних і педантів згодом перестане влаштовувати такий порядок справ. Будь акуратний!

Голосно плямкати і хлюпати

Щоб висловити те, як сильно тобі подобається блюдо, яке приготувала тобі твоя обраниця, досить сказати їй про це. А якщо плямкання - твоя проблема з самого дитинства, то саме час з нею впоратися. Адже після твоїх "звуків" в ресторані на першому побаченні твоєї обраниці може бути так ніяково і незручно, що другий зустрічі може і не статися!



Ви читаєте статтю: 10 чоловічих звичок, які дратують жінок. Не забудьте розповісти друзям!

Перегляньте також

Чому геніальний спортсмен Усик не має народної любові
Коли трохи вляглись пристрасті, дозволю собі декілька слів.
Виграв Greencard - отримай роботу і житло - українська компанія здивувала навіть американців
Безпрецендентний рівень підтримки для українських емігрантів у США надала одна з українсько-американських компаній - вони пропонують новоприбулим житлоі роботу, та навіть забирають з аеропорту.
Подарунок до дня Валентина своїми руками
Хочете здивувати сою половинку - вперед!