«Ананасовий» меценат роздає в біткойнах мільйони доларів

4 грудня, коли біткоіни коштував приблизно 11,5 тисячі доларів, хтось створив домен pineapplefund.org. А 13 грудня на форумі Reddit з'явився запис, де хтось під ніком PineappleFund повідомив, що збирається пожертвувати на благодійність 5076 біткоіни ($ 86 млн.).

«Ананасовий» меценат каже, що поки не може до кінця повірити в те, що відбувається з курсом біткойна. Він ніколи не прагнув стати супер-багатим, тому вирішив пожертвувати більшу частину своїх криптовалютних заощаджень, залишаючись анонімним. Він стверджує, що вже кілька років має справу з криптовалюта, і його біткоіни-адреса входить в топ-250 найбагатших.

На даний момент анонім профінансував 6 ініціатив, 1 млн доларів він передав проекту Watsi - на створення благодійних організацій для фінансування охорони здоров'я. Ще один мільйон доларів він перерахував в The Water Project, який бореться з недоліком питної води в Африці. Ще мільйон відправився в EFF - проект із захисту прав і конфіденційності користувачів інтернету. 500 000 доларів анонім пожертвував в BitGive Foundation - фонд для впровадження блокчейна і біткоіни в філантропію.

Анонім зазначив, що не збирається роздавати «битки на шару», тому просити фінансової допомоги у нього немає сенсу.

Ви читаєте статтю: «Ананасовий» меценат роздає в біткойнах мільйони доларів. Не забудьте розповісти друзям!

Перегляньте також

Чому геніальний спортсмен Усик не має народної любові
Коли трохи вляглись пристрасті, дозволю собі декілька слів.
Виграв Greencard - отримай роботу і житло - українська компанія здивувала навіть американців
Безпрецендентний рівень підтримки для українських емігрантів у США надала одна з українсько-американських компаній - вони пропонують новоприбулим житлоі роботу, та навіть забирають з аеропорту.
Подарунок до дня Валентина своїми руками
Хочете здивувати сою половинку - вперед!