На Тернопільщині чоловік викрав трактор, щоб почистити село від снігу (ФОТО)

Поліцейські групи швидкого реагування виїхали на місце події і застали водія трактора Т-40 за кермом у нетверезому стані. До того ж горе-водій зізнався, що транспортний засіб він викрав.

Як з’ясувалося, трактор належить Великодедеркалівському комунальному господарству. Керівник підприємства впізнав крадія, адже той раніше працював у них. Каже, той непогана людина, от тільки як тверезий, а щойно вип‘є – ростуть за ним золоті верби.

Напередодні крадіжки зловмисник добряче хильнув. «Під градусом» вирішив зробити добро для односельців – розчистити дороги від снігу. Пішов до гаража комунального господарства, забрав звідти трактор і гайда вулицями. Там його й застали правоохоронці.

Зловмисникові інкримінують частину 2 статті 289 ККУ. Триває досудове розслідування.

Ви читаєте статтю: На Тернопільщині чоловік викрав трактор, щоб почистити село від снігу (ФОТО). Не забудьте розповісти друзям!

Перегляньте також

Чому геніальний спортсмен Усик не має народної любові
Коли трохи вляглись пристрасті, дозволю собі декілька слів.
Виграв Greencard - отримай роботу і житло - українська компанія здивувала навіть американців
Безпрецендентний рівень підтримки для українських емігрантів у США надала одна з українсько-американських компаній - вони пропонують новоприбулим житлоі роботу, та навіть забирають з аеропорту.
Подарунок до дня Валентина своїми руками
Хочете здивувати сою половинку - вперед!